18 Mart 2009 Çarşamba

Magnetler Magnetler

Evet malesef gecen haftadan sonra bu hafta da hastalıkla başladı.Tosbağalarım tam iyileşti derken bu sefer evdeki biz 3 erişkin hastalandık.Annem ve eşim bayağı ağır atlatıyorlar,yüksek ateş ve mide bulantısı ,her ikisininde kilo kaybına neden oldu.Eşim bana hayret ediyor,hani sende kötüydün diyor.Evet kötüyüm ama biri ayakta kalmalı değil mi.Ama gene de ben onlara göre daha şanslıyım.Daha çabuk atlattım.Zencefelli ballar,ıhlamurlar,sebze çorbaları fayda etmedi.

Gerçi sebze çorbasından ikiside içemedi,annem sevmediği için eşimde midesi bulandığı için.Sonuç;eşim bir türlü veremediği 3 kilo fazlasını bu dönemde vererek kendince bir başarı sağlamış oldu,annem ise hala tam anlamıyla iyileşemedi.Ben ise nihayet ateş ölçeri elimden bırakabildim.

Bu arada bloglarımda ne şekilde devam edeceğim yönünde bir kargaşa yaşadım,3 blog tek bir blog mu olmalıydı yoksa böylemi kalmalıydı.Sonunda böyle kalmalarına karar verdim.Gerçi şu an tam istediğim randımanda gitmiyorlar ,hala düzeltmem gereken o kadar çok şey var ki.Her şeyi tek başıma yapıyorum.Google Translate yi eklediğim gün o kadar sevinmiştim ki Annem -Ne o biryerden paramı çıktı-demişti.Ben ise-Para çıkmış kadar sevindim -demiştim.

Benim gibi 2 küçük kızı olanlar-şükür ki 2 kız-bilirler o kadar zor oluyor ki bazı şeyler.Bir telefon görüşmesi bile benim için zaman zaman dünya meselesi haline gelebiliyor.Zamanın nasıl akıp geçtiğini,sabahla akşam arasında saatlerin su gibi aktığını kimi zaman anlayamıyorum.

Bütün bu koşturma içinde 3 sene araverdiğim işime dönmek ise cabası.Gerçi henüz tam anlamıyla çalışma sayılmaz ama genede okunacak o kadar çok şey var ki.Henüz işin o kısmına başlamadım bile denilebilir.Evet bu konuyu şimdilik burada bırakalım ve gelelim diğerlerine,

Çoğu arkadaşın yaşadığı problemi bende yaşıyorum,AYYY ne görürsem yapiim diyorum.Ama nerrrrdeee.AAA Bu kızıma güzel olur,Bu yazın hoş durur derken liste aldı başını gitti.Bunları bir sıraya sokmalı diye düşünürken kendimi de biraz sakin ol uyarısını yaptım.Öncelik sıralarımı belirledim ve bir zaman tayin ettim.İlla her gün yeni bir şey yapmak zorunda olmadığımı burada ki amacımın beni mutlu eden şeyleri paylaşmak olduğunu bir kez daha kendime hatırlattım.Ve sonuç EYVAH Nez geliyor ve ben ona bir çok şey söz verdim.Magnet dedim eh yaptım sayılır.Aşağıdakilerin şekli biraz daha değişti,daha süslü cam boncuklarla renklendirdim.Bir çanta dedim onda hala tereddütlerim var ama bir para cüzdanı olacak galiba rengide O çok sever yeşil .Evet şimdilik bu kadar diyorum.Bu arada dün akşam ilk örme çiçeğimi yaptım bir sevinc bir sevinc sormayın.Onu yarım kalan bir kazağımı tamamlamak için kullanıcam.Resimleyemiyorum,çünki canım kızım sabah görür görmez benim diye üstüne yattı.Gülmeyin gercekten üstüne yattı,şu an öğle uykusunda kazağımın çiçekleri ,kazağım ve aynı örnek yaptığım örgü bileziğim onunla beraber:)uyuyorlar




Bu arada fırsat ve vakit buldukça fotograf çekimi konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum .


3 yorum:

  1. Gerçekten her gördüğünü yapma duygusu
    bende de oluşuyor,sen çok güzel anlatmışsın.:)
    Bu arada ancak çocukluk mimini bugün yazabildim.
    Hoşçakal...

    YanıtlaSil
  2. Yorumların için teşekkür ediyorum lavantincim, bende artık blogspotlu oldum:) Magnetlerin harika olmuş, ellerine sağlık. İyi geceler...

    YanıtlaSil
  3. çok ama çok güzel bu magnetler. bloğunuzla henüz karşılaşmış bulunuyorum ve takibe aldım. çok güzel bilezikler gördüm:) önceki kayıtlara bakmaya devam ediyorum bakalım daha ne güzellikler göreceğim:)

    sevgiler..

    YanıtlaSil